Categorías
Comunicación

#WORLDRESTARTAHEART A SITGES

El passat 16 d’Octubre, Dia Internacional de la Parada Cardíaca, es va dur a terme una formació en RCP a un grup de 35 persones.

Un grup de voluntaris del sector sanitari, encapçalat per Pablo Durán (infermer) i Jose Tendero (tècnic sanitari i regidor a Sitges), juntament amb el Departament de Salut de l’Ajuntament de Sitges, va dur a terme una breu formació en Reanimació Cardio-Pulmonar (RCP) el dissabte passat a un dels espais reservats del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, a la Platja de San Sebastià.

Sota el lema “Tots els ciutadans del món poden salvar una vida”, el taller estava dirigit a aquells veïns de la vila que vulguin conèixer el procediment a dur a terme davant d’una parada cardíaca, fins a l’arribada dels serveis d’emergències.

Anuncio publicitario