Categorías
Comunicación

SITGES, VILA DEL LLIBRE

Els establiments del casc antic i del poble sec s’uneixen a la celebració dels 20 enigmàrius per a dinamitzar el comerç local.

Aquest cap de setmana, 17 i 18 d’Abril, Sitges celebra la primera edició del festival literari SITGES, VILA DEL LLIBRE: s’organitzarà un mercat d’editorials independents al passeig Marítim, a més d’un programa d’activitats culturals relacionades amb la literatura i la lectura per a tots els públics. Es duran a terme presentacions de novetats, debats, activitats infantils, tallers, exposicions i espectacles per tothom.

Des de Sitges Shopping participem a aquest festival literari oferint als sitgetans una activitat lúdica amb tota la família, on s’hauran de resoldre alguns enigmes, situats als comerços associats a Sitges Shopping, per a aconseguir diferents premis. La dinàmica serà recórrer els carrers de la vila, seguint l’itinerari marcat a un mapa que poden aconseguir als mateixos establiments, per a trobar les solucions corresponents a cada enigma.

Per a participar només s’han d’omplir unes butlletes, disponibles als mateixos comerços, amb les respostes i les dades de contacte dels participants i després depositar-les a unes urnes habilitades als tres quioscs de Sitges. Aquestes no s’obriran fins el dia que es lliuraran els premis i es desvetllaran els enigmes amb la presència de l’escriptor Màrius Serra, creador de la iniciativa ‘Engimàrius’, cada matí a Catalunya Ràdio.

CLIENTE: SITGES COMERÇ / SITGES SHOPPING

Anuncio publicitario